Aanbod voor scholen

Je kent leerlingen die stil zijn waarvan je weet: er zit meer in.

Je kent leerlingen die niet voor zichzelf opkomen of angstig zijn.

Je bent leraar en bent elke schor en je heb geen energie meer.

Leerlingen

Heb je ze in de klas? Leerlingen die stil zijn en waarvan je weet, er zit meer in! Ze komen niet voor zichzelf op, worden misschien zelfs wel gepest. Steken zelden hun vinger op uit angst om een fout antwoord te geven of uitgelachen te worden.

Wat ik ontzettend leuk vind is om kwetsbare kinderen in hun kracht te zetten. Voluit hun eigen geluid te laten horen. Vaak hoor ik achteraf van een trotse leerling: “Juf, ik durfde eerst niet maar ik heb het toch gedaan!”

We doen eenvoudige stemoefeningen, maken geluid, we gaan flink stampen met geluid. Even lekker gillen en gek doen hoort er ook bij. Ik daag ze uit om meer van zichzelf te laten horen. We doen oefeningen met voor- en nazingen en uiteindelijk laat ik ze ook alleen zingen. Je zult zien: ze doen het!

Offerte

Ik werk zowel individueel als met groepen. Je kunt vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden en de kosten.

Leerkrachten

Herken je dat? Eind van de dag ben je schor en heb je geen energie meer. Hoe zou het anders kunnen? Hoe zet je je stem in tijdens het lesgeven?
In 1 of 2 individuele sessies kan ik je hiermee helpen.
Teambuilding
Klik hier voor de mogelijkheden van een workshop Stembevrijding voor het team.

Voor meer informatie en vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen.

Workshop Stembevrijding aan Zee!

Kleine groepen

Je volgt deze workshop in een kleine groep op een unieke locatie in Dishoek, bij Vlissingen. We verblijven in een prachtig strandhuis op het strand met uitzicht op zee. We doen de stemoefeningen binnen en buiten. De kracht van de zee helpt je om vrijuit te zingen.

Voor wie?

Je wilt wel iets zeggen maar je durft niet. Je wilt graag vrij zijn maar je houdt je in. Je durft niet te zingen en je voelt wel het verlangen. Er komt niet uit wat er in je zit. Je laat je niet volledig horen terwijl je dat wel graag zou willen. Je wilt graag werken aan je persoonlijke ontwikkeling en hebt zin om te ontdekken wat de mogelijkheden van je stem zijn. Of er zijn fysieke klachten zoals stemproblemen en stress.

Wat gaan we doen?

Na een korte kennismaking, koffie/thee en een Zeeuwse bolus starten we de dag met eenvoudige stemtherapie oefeningen.
Natuurlijk is dit in het begin spannend maar je zult merken dat je al snel meer durft dan je dacht. Stapsgewijs ontdek je de kracht en de mogelijkheden van jouw stem.
Dit alles vanuit de veiligheid van de groep en een flinke dosis humor.

Wat heb ik eraan?

Door de stemoefeningen ervaar je hoe het is om je vrij te voelen. Je krijgt meer vertrouwen in je eigen stem. Dit geeft je ruimte en nieuwe inzichten, je laat oude patronen los. Je bent kwetsbaar als je zingt en tegelijkertijd maakt het je krachtig. Het gaat bij Stembevrijding niet over goed of fout maar over stemexpressie. Hoe klink je, wat wil er naar buiten, op dit moment. En dat is altijd het juiste. 
Ik leer je niets nieuws, het zit allemaal al in jou. Het mag hoorbaar en zichtbaar worden!

Duur en kosten

10.00 – 16.00 uur

€ 95,00 incl. koffie/thee en wat lekkers

aantal deelnemers 6 - 8

Strandhuis Dishoek

Meer informatie of aanmelden: info@marjavis.nl of 06-16810004

Op verzoek kun je deze workshop ook organiseren met een eigen groep, bijvoorbeeld met familie, vrienden, collega’s, koorleden. Bel gerust voor meer informatie.

Ik wil je graag helpen

Bel of mail mij vrijblijvend voor meer informatie.