Aanbod voor scholen

Je kent leerlingen die stil zijn waarvan je weet: er zit meer in.

Je kent leerlingen die niet voor zichzelf opkomen of angstig zijn.

Je bent leraar en bent elke schor en je heb geen energie meer.

Leerlingen

Heb je ze in de klas? Leerlingen die stil zijn en waarvan je weet, er zit meer in! Ze komen niet voor zichzelf op, worden misschien zelfs wel gepest. Steken zelden hun vinger op uit angst om een fout antwoord te geven of uitgelachen te worden.

Wat ik ontzettend leuk vind is om kwetsbare kinderen in hun kracht te zetten. Voluit hun eigen geluid te laten horen. Vaak hoor ik achteraf van een trotse leerling: “Juf, ik durfde eerst niet maar ik heb het toch gedaan!”

We doen eenvoudige stemoefeningen, maken geluid, we gaan flink stampen met geluid. Even lekker gillen en gek doen hoort er ook bij. Ik daag ze uit om meer van zichzelf te laten horen. We doen oefeningen met voor- en nazingen en uiteindelijk laat ik ze ook alleen zingen. Je zult zien: ze doen het!

Offerte

Ik werk zowel individueel als met groepen. Je kunt vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden en de kosten.

Leerkrachten

Herken je dat? Eind van de dag ben je schor en heb je geen energie meer. Hoe zou het anders kunnen? Hoe zet je je stem in tijdens het lesgeven?
In 1 of 2 individuele sessies kan ik je hiermee helpen.
Teambuilding
Klik hier voor de mogelijkheden van een workshop Stembevrijding voor het team.

Voor meer informatie en vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen.

Ik wil je graag helpen

Bel of mail mij vrijblijvend voor meer informatie.