Individuele stemcoaching

Individuele sessie Stembevrijding

Je stem bevrijden is jezelf laten horen, durf jij dat?

Onder het kopje Workshop Stembevrijding kun je lezen wat stembevrijding inhoudt. Misschien voel je meer voor een individueel traject dan in een groep.

Je kunt me vrijblijvend bellen om te kijken of deze vorm iets voor jou is.

Duur en kosten

Een sessie duurt 75 minuten en kost € 75,= voor particulieren.
Ik houd de gereserveerde tijd voor jou ook echt vrij en bereid me voor op de sessies. Mocht je verhinderd zijn, laat dat daarom uiterlijk 24 uur van tevoren weten. Mocht dat niet lukken, dan ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Locaties Breda en Zeeland

De Ruimte, Heuvelstraat 52 bis te Breda (navigatie instellen op nr. 54, gratis parkeren).

Strandhuis te Dishoek (strandopgang Westduin), bij Vlissingen

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen.

Workshop Stembevrijding aan Zee!

Kleine groepen

Je volgt deze workshop in een kleine groep op een unieke locatie in Dishoek, bij Vlissingen. We verblijven in een prachtig strandhuis op het strand met uitzicht op zee. We doen de stemoefeningen binnen en buiten. De kracht van de zee helpt je om vrijuit te zingen.

Voor wie?

Je wilt wel iets zeggen maar je durft niet. Je wilt graag vrij zijn maar je houdt je in. Je durft niet te zingen en je voelt wel het verlangen. Er komt niet uit wat er in je zit. Je laat je niet volledig horen terwijl je dat wel graag zou willen. Je wilt graag werken aan je persoonlijke ontwikkeling en hebt zin om te ontdekken wat de mogelijkheden van je stem zijn. Of er zijn fysieke klachten zoals stemproblemen en stress.

Wat gaan we doen?

Na een korte kennismaking, koffie/thee en een Zeeuwse bolus starten we de dag met eenvoudige stemtherapie oefeningen.
Natuurlijk is dit in het begin spannend maar je zult merken dat je al snel meer durft dan je dacht. Stapsgewijs ontdek je de kracht en de mogelijkheden van jouw stem.
Dit alles vanuit de veiligheid van de groep en een flinke dosis humor.

Wat heb ik eraan?

Door de stemoefeningen ervaar je hoe het is om je vrij te voelen. Je krijgt meer vertrouwen in je eigen stem. Dit geeft je ruimte en nieuwe inzichten, je laat oude patronen los. Je bent kwetsbaar als je zingt en tegelijkertijd maakt het je krachtig. Het gaat bij Stembevrijding niet over goed of fout maar over stemexpressie. Hoe klink je, wat wil er naar buiten, op dit moment. En dat is altijd het juiste. 
Ik leer je niets nieuws, het zit allemaal al in jou. Het mag hoorbaar en zichtbaar worden!

Duur en kosten

10.00 – 16.00 uur

€ 95,00 incl. koffie/thee en wat lekkers

aantal deelnemers 6 - 8

Strandhuis Dishoek

Meer informatie of aanmelden: info@marjavis.nl of 06-16810004

Op verzoek kun je deze workshop ook organiseren met een eigen groep, bijvoorbeeld met familie, vrienden, collega’s, koorleden. Bel gerust voor meer informatie.

Ik wil je graag helpen

Bel of mail mij vrijblijvend voor meer informatie.