Persoonlijke ontwikkeling weekend

Persoonlijke ontwikkeling weekend: Weekend Stembevrijding

Een heel weekend jezelf onderdompelen in stem en klank. Het haalt je uit je thuissituatie en je gaat daardoor makkelijker de verdieping in. We zingen binnen en buiten op een prachtige locatie, midden in de natuur. 
Een weekend is heel intens. Je gaat als herboren weer naar huis met nieuwe inzichten en energie. We gaan 6 dagdelen aan de slag en er zijn voldoende pauzes om te ontspannen. Op zaterdagavond verzorg ik een klankschalenconcert.

Voor wie?

Je wilt wel iets zeggen maar je durft niet. Je wilt graag vrij zijn maar je houdt je in. Je durft niet te zingen en je voelt wel het verlangen. Er komt niet uit wat er in je zit. Je laat je niet volledig horen terwijl je dat wel graag zou willen. Je wilt graag werken aan je persoonlijke ontwikkeling en hebt zin om te ontdekken wat de mogelijkheden van je stem zijn. Of er zijn fysieke klachten zoals stemproblemen en stress.

Wat gaan we doen?

Na een kennismaking met elkaar starten we de avond met eenvoudige stemtherapie oefeningen. Natuurlijk is dit in het begin spannend maar je zult merken dat je al snel meer durft dan je dacht. Je zult merken dat je zaterdag al anders wakker wordt en onze stemmen al heel anders klinken! Van daaruit gaan we de verdieping in. Gedurende het persoonlijke ontwikkeling weekend ontdek je de kracht en de mogelijkheden van jouw stem. 
Dit alles vanuit de veiligheid van de groep en een flinke dosis humor.

Wat heb ik eraan?

Door de stemoefeningen ervaar je hoe het is om je vrij te voelen. Je krijgt meer vertrouwen in je eigen stem. Dit geeft je ruimte en nieuwe inzichten, je laat oude patronen los. Je bent kwetsbaar als je zingt en tegelijkertijd maakt het je krachtig. Het gaat bij Stembevrijding niet over goed of fout maar over stemexpressie. Hoe klink je, wat wil er naar buiten, op dit moment. En dat is altijd het juiste. 
Ik leer je niets nieuws, het zit allemaal al in jou. Het mag hoorbaar en zichtbaar worden!

Duur en kosten

Vrijdagavond 19.00 uur tot zondag 16.00 uur
Inclusief workshops/verblijf/koffie/thee/maaltijden
Aantal deelnemers: 8 – 12

De kosten, datum en locatie worden nog bekend gemaakt.

Meer informatie of alvast aanmelden: info@marjavis.nl of 06-16810004.

Ik wil je graag helpen

Bel of mail mij vrijblijvend voor meer informatie.