Reviews

De dag Stembevrijding aan Zee heeft voor mij als een katalysator gewerkt! Dat realiseer je je natuurlijk pas echt wat later, nu dus. Ik zie dat die dag een heleboel in gang heeft gezet. Mijn stem is lager geworden, beter geaard en meer gegrond, ik sta steviger. Energie stróómt weer. Ik hoor van mensen dat mijn ogen weer stralen en dat ik er weer ‘ben’. Zo voelt het ook: alsof het licht is aangegaan in mijn huisje (lichaam) en er weer iemand thuis is.  Uit de grond van mijn hart: dank je wel voor dit prachtige cadeau!
Helene

Ik vond ons stemweekend enorm inspirerend, niet in de laatste plaats vanwege het prachtige gezelschap. Wat zou ik graag nog eens een keel opzetten met jullie!

Ik vond het een weekend van grote schoonheid. Ervaren dat je met 9 mensen die je niet kent en een fantastische begeleider zo intens, met zo’n grote openheid naar elkaar bezig kunt zijn met de stem van je ziel en je verlangen. Wat er in die dagen gebeurde is zó bijzonder, dat neem ik als een heel bijzondere en verrijkende ervaring mee.  

Ik denk nog met heel veel zachtheid & liefde terug aan het Weekend.

Ik zinder nog na van ons weekend. Ik heb mijn kracht en levensblijheid mogen ervaren. De warme verbondenheid van onze vrouwengroep was echt voeding voor mijn ziel. 
Dus heel veel dank voor jullie moed, openheid en liefdevolle steun!

Graag wil ik je bedanken voor het bijzondere weekend samen in Haaren.
Het was voor mij de eerste keer en het was een verfrissende, diepgaande, inspirerende, magische en nog zo veel meer ervaring.
Het zingen past helemaal bij mij, terwijl ik echt veel in mijn hoofd kan zitten is dit de manier om meteen, eigenlijk zonder veel moeite (wel met lef trouwens…haha) in mijn hart te zijn. 
Echt een eye-opener en een nieuwe manier. Heerlijk.
De groep was ook heel bijzonder, ik doe dit soort dingen bijna nooit, maar vond allen hele inspirerende mensen.
Wie weet kom ik nogmaals bij je zingen. Dank je wel.
Sanne

Het voelde voor mij zo fijn en het was zo verrijkend, mijn hart heeft heel veel sprongetjes gemaakt. Het weekend was voor mij helend en compleet.

Wat ik jou nog zeggen wilde: ik vond het ook heel mooi dat jij, vooral in de loop van zondag, zoveel van jezelf kon laten zien. Dat zei toch ook iets van de sfeer en veiligheid van de groep.

Ik heb al wel veel weekenden gedaan (andere dingen) dit is het eerste weekend voor mij dat zoveel warmte uitstraalde…………….een warm familie gevoel.

Het weekend heeft me weer enorm goed gedaan. Ik voel nog steeds de kracht en volheid, voor mij zo wezenlijk. Door een diepe brom of lage toon weet ik me daar nog steeds mee te verbinden. 

Ik wil je graag helpen

Bel of mail mij vrijblijvend voor meer informatie.