Teambuilding Breda

Aanbod voor bedrijven

Heeft u behoefte aan verandering in uw bedrijf?

Zou u meer uit uw personeel willen halen?

Meer verbinding en openheid in uw team?

Ga snel naar:

Individuele stemcoaching

Herkent u dit? U ziet potentie in uw personeel maar het komt er niet uit. Tijdens vergaderingen of besprekingen is het opvallend stil. Uw werknemers hebben wel ideeën en meningen maar durven zich niet te uiten. Ze zeggen niets meer of de stem wordt zacht en bijna onhoorbaar. Of het tegenovergestelde gebeurt. De stem gaat omhoog en wordt luid, ze gaan veel praten en missen de essentie.

Mijn specialiteit is dat ik werk met de stem. Ik doe stemtherapie oefeningen waardoor uw werknemer grenzen gaat verleggen en uit zijn comfortzone stapt. Van “ik durf niet” naar “ik durf wel”. Het is verbazend hoe snel er met stemcoaching verandering in gedrag op kan treden. De werknemer heeft immers zijn kracht gevoeld, daardoor ontstaat er een nieuw patroon. Een aantal sessies is vaak al voldoende. Dit uiteraard in overleg met u en uw werknemer.

Duur en kosten
Een sessie duurt 75 minuten en kost € 125,= Dit kan plaatsvinden in mijn praktijk in Breda of op uw locatie.
Ik ben vrijgesteld van btw.

Lezingen

Graag leg ik tijdens een lezing uit wat stembevrijding inhoudt en wat het kan betekenen. De kracht van je stem is uniek en de mogelijkheden legio. De lezing is interactief. Er kunnen vragen worden gesteld en ik zal ook de groep laten ervaren hoe het is om eenvoudige stemoefeningen te doen. Laagdrempelig zodat iedereen mee kan doen. Het kan een opwarmer zijn voor een workshop Stembevrijding.

Teambuilding Breda: Workshop Stembevrijding

Staat uw bedrijf open voor vernieuwing en verandering? Voor teambuilding Breda bied ik een een workshop Stembevrijding aan. Misschien iets voor u! Kunt u zich voorstellen dat uw personeel binnen 10 minuten samen aan het zingen is? Een wonderlijke ervaring!

Na een korte uitleg gaan we meteen aan de slag. We doen eenvoudige stemoefeningen. Dat wordt vaak als gek ervaren maar door de cabaretachtige manier waarop ik het breng, is het ineens niet meer gek en doet iedereen mee.
Samen zingen en je laten horen verbindt, maakt kwetsbaar en krachtig. Iedereen ontdekt iets nieuws in zichzelf en in de collega’s. Spannend en leuk! We verleggen grenzen, hebben vooral plezier en men gaat zeker met nieuwe inzichten naar huis.

Deze teambuilding Breda workshop kan in een uur, een dagdeel of een dag.

teambuilding Breda bij Marja Vis

Zangevenement

U weet vast wel dat samen zingen verbindt. Het geeft plezier en saamhorigheid. Onder leiding van mijn vaste pianist, zingen we bestaande en bekende liedjes. Zowel Nederlands als anderstalig.
De teksten staan op een scherm zodat meezingen makkelijk is. Er is een ruime keuze aan liedjes waaruit eventueel in de voorbespreking uit gekozen kan worden.

De tijdsduur van dit evenement is 1 a 2 uur.
Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en de kosten. Een leuke combinatie is bijvoorbeeld eerst een workshop Stembevrijding en daarna het Zangevenement.

Ik kan naar uw locatie komen of zorg voor een locatie.

Vb: 55 stafleden van de Marechaussee uit Den Helder, Den Haag en Breda.

Workshop Stembevrijding aan Zee!

Kleine groepen

Je volgt deze workshop in een kleine groep op een unieke locatie in Dishoek, bij Vlissingen. We verblijven in een prachtig strandhuis op het strand met uitzicht op zee. We doen de stemoefeningen binnen en buiten. De kracht van de zee helpt je om vrijuit te zingen.

Voor wie?

Je wilt wel iets zeggen maar je durft niet. Je wilt graag vrij zijn maar je houdt je in. Je durft niet te zingen en je voelt wel het verlangen. Er komt niet uit wat er in je zit. Je laat je niet volledig horen terwijl je dat wel graag zou willen. Je wilt graag werken aan je persoonlijke ontwikkeling en hebt zin om te ontdekken wat de mogelijkheden van je stem zijn. Of er zijn fysieke klachten zoals stemproblemen en stress.

Wat gaan we doen?

Na een korte kennismaking, koffie/thee en een Zeeuwse bolus starten we de dag met eenvoudige stemtherapie oefeningen.
Natuurlijk is dit in het begin spannend maar je zult merken dat je al snel meer durft dan je dacht. Stapsgewijs ontdek je de kracht en de mogelijkheden van jouw stem.
Dit alles vanuit de veiligheid van de groep en een flinke dosis humor.

Wat heb ik eraan?

Door de stemoefeningen ervaar je hoe het is om je vrij te voelen. Je krijgt meer vertrouwen in je eigen stem. Dit geeft je ruimte en nieuwe inzichten, je laat oude patronen los. Je bent kwetsbaar als je zingt en tegelijkertijd maakt het je krachtig. Het gaat bij Stembevrijding niet over goed of fout maar over stemexpressie. Hoe klink je, wat wil er naar buiten, op dit moment. En dat is altijd het juiste. 
Ik leer je niets nieuws, het zit allemaal al in jou. Het mag hoorbaar en zichtbaar worden!

Duur en kosten

10.00 – 16.00 uur

€ 95,00 incl. koffie/thee en wat lekkers

aantal deelnemers 6 - 8

Strandhuis Dishoek

Meer informatie of aanmelden: info@marjavis.nl of 06-16810004

Op verzoek kun je deze workshop ook organiseren met een eigen groep, bijvoorbeeld met familie, vrienden, collega’s, koorleden. Bel gerust voor meer informatie.

Ik wil je graag helpen

Bel of mail mij vrijblijvend voor meer informatie.